C More Golf HD sulautuu Sport-kanaviin 31.12.2018

C MORE Golf HD lopettaa 31.12.2018 erillisena kanavana, mutta huippugolf on vahvasti mukana C More Sport -kanavilla sekä C Moren suoratoistossa. 

C Morella on sopimus vuoteen 2021 asti USA PGA Tourin esittämisestä Suomessa, joten katsottavaa riittää huipputason golfin ystävälle jatkossakin. Aiemmin C More Golf -kanavalla esitetyt PGA-ottelut nähdäänkin nyt C More Sport 1 ja 2 kanavilla, teräväpiirtona ja perustarkkuudella. Ottelut tullaan lähettämään lähes aina suorana C More Sport -kanavilla ja C More suoratoistossa ne ovat aina livenä. Koko PGA Tour näkyy siis jatkossakin C Morella.

C_More_golf_PGA_Tour_BB150816BB030 (Custom).jpg

Miksi muutos tehdään?
• Katsojat ovat jo nyt seuranneet PGA Touria pääsääntöisesti C Moren Sport -kanavilta. C More Golf HD-kanavan päättyminen ei vaikuta PGA Tourin näkymiseen, luovutaan vain erillisestä kanavasta. PGA Tourin kisat näkyvät jatkossakin suorana läpi vuoden C More Sport -kanavilla sekä C More –suoratoistopalvelussa (cmore.fi).  

Väheneekö suorien PGA Tourin lähetysten määrä kanavan poistuessa?
• Suorat PGA Tour -lähetykset on lähestulkoon poikkeuksetta aina pystytty esittämään C Moren Sport -kanavien tarjonnassa, eli suorien lähetysten määrä ei vähene.
• Yksittäisissä poikkeustilanteissa suorien urheilulähetysten laajan tarjonnan vuoksi golflähetys voidaan näyttää lyhennettynä kanavilta, mutta aina kokonaisuudessaan C Moren suoratoistopalvelussa (cmore.fi).

Kun C More Golf-kanava päättyy, jääkö tarjonnasta jotain pois?
• Koko PGA Tour näkyy jatkossa kokonaisuudessaan C Morelta.
• Suorien PGA Tour -lähetysten lisäksi esitetään edelleen golfin oheisohjelmia mm. golf-aiheisia makasiineja sekä koosteita myös Champions ja Web.com Tourilla pelattavien kisojen huippuhetkistä.
• Golf-kanavalla on esitetty ennen varsinaisen 3-5 tuntisen kansainvälisen lähetyksen alkua päivän aikaisempia tapahtumia (tietyt ryhmät ja reiät erityisseurannassa), jotka jäävät pois.
• Pois jäävät myös C More Golf HD -kanavalta näkyneet vanhojen legendojen tähdittämä Champions Tourin ja haastajien kiertueen Web.com Tourin suorat lähetykset. Champions Tourilla kilpailuita on runsaat 20 ja Web.com Tourilla kymmenen.

Miten saan C Moren suoratoistopalvelun käyttööni ?

• Jos tilaat Lounealta kaapeliverkon C More Total tai Sport kanavavapaketin 6 tai 12kk sopimuksella, saat kaupan päälle saman mittaisen jakson C Moren suoratoistopalvelua samoilla sisällöillä - etkä maksa senttiäkään lisää ! Lue lisää: https://lounea.fi/c-more-ohjelmakirjasto