Tilaus Elisa Viihde vaihtoehdot
Osoite:
Tilaan Elisa Aition erikoishinnalla 1kk 0 €/kk
Elisa Viihteen oma ohjelmakirjasto Aitio sisältää kuukausimaksulla satoja laadukkaita elokuvia sekä tv- ja lastenohjelmia. Ulkomaisten huippuelokuvien ja Elisan alkuperäissarjojen lisäksi Elisa Viihde Aitiosta löytyy yli 50 kotimaista elokuvaa. Toistaiseksi voimassa oleva tilaus. Ilmaisjakson jälkeen 9,90 €/kk. Tilaustasi hallitset helpoimmin Oma Elisassa.
Lounean laskun toimitustapa
Elisan laskun toimitustapa
Elisa Viihteen toimitustapa
Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi Postin Smartpostiin ma-la klo 19 mennessä. Toimitusaika n. 1-2 vrk. Lähetyksen kulkua voit seurata saamallasi lähetystunnuksella. Saat tekstiviestin, kun paketti on noudettavissa automaatista. Toimitus ilmastoystävällisesti Posti Green -lähetyksenä. Tilauksen eteneminen vaatii asiakkaalta sähköisen tunnistautumisen. Asiakas voi tehdä tunnistautumisen tekstiviestillä saamansa linkin kautta tai OmaElisassa.
Tilaus toimitetaan valitsemaasi Matkahuollon pakettiautomaattiin. Toimitusaika n. 1-2 vrk. Lähetyksen kulkua voit seurata saamallasi lähetystunnuksella. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Tilauksen eteneminen vaatii asiakkaalta sähköisen tunnistautumisen. Asiakas voi tehdä tunnistautumisen tekstiviestillä saamansa linkin kautta tai OmaElisassa.
Tilauksesi toimitetaan lähipostiisi ma-la klo 19 mennessä. Toimitusaika n. 1-2 vrk. Lähetyksen kulkua voit seurata saamallasi lähetystunnuksella. Saat tekstiviestin, kun paketti on noudettavissa postista. Toimitus ilmastoystävällisesti Posti Green -lähetyksenä.
Tilaus toimitetaan lähimpään Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen (esim. Matkahuolto, K-Market, R-kioski,Tokmanni ym). Toimitusaika n. 1-2 vrk. Lähetyksen kulkua voit seurata saamallasi lähetystunnuksella. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.

Elisa lähettää hyödyllisiä ja arkea helpottavia tietoja sähköpostilla ja puhelimitse.