10 syytä käyttää Toimisto 365 - palvelua

Lounealta Toimisto 365

Lounea_toimisto365_blogi.jpg

Lounean Toimisto 365 eli Microsoftin kielellä Office 365 on paljon enemmän kuin yrityskäyttöön suunniteltu ohjelmistokokoelma. Office 365 sisältää kaikki tarvitsemasi ominaisuudet yritystason tuottavuusratkaisujen toteuttamiseen. Lisäksi työskentelet aina uusimmilla versioilla ilman tuskallista päivitystyötä.

 10 hyvää syytä kokeilla Office 365:tä

  1. Käytettävissä kaikissa laitteissa: voit käyttää Office Online -sovelluksia kodin ja työpaikan tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla.
  2. Ajankohtaiset asiakirjat ja tiedot aina saatavilla: pilvipalvelun ansiosta asiakirjat, yhteystiedot ja kalenterimerkinnät ovat aina ajan tasalla kaikilla laitteilla.
  3. Helppo yhteiskäyttö: useat työntekijät voivat muokata samaa asiakirjaa yhtäaikaisesti. Ryhmä voi työskennellä yhdessä, vaikka sen jäsenet olisivat fyysisesti eri paikoissa.
  4. Turvallinen käyttöympäristö: luottamukselliset liiketoimintatiedot voidaan suojata siten, että niitä voivat käyttää vain siihen valtuutetut henkilöt.
  5. Verkkoneuvottelut ja keskustelut: kokouksien suunnittelu ja toteutus - mukaan lukien tiedostojen jakaminen ja videon käyttö - onnistuu vaivattomasti osallistujien sijainnista riippumatta.
  6. Tietoturva: pakettiin sisältyy sähköpostin suojaaminen roskapostilta ja viruksilta sekä mahdollisuus salata luottamukselliset asiakirjat.
  7. Yksinkertainen ylläpito: IT-osasto voi hallita käyttöoikeuksia ja lupia vaivattomasti sekä luoda ja valvoa sisäisiä käytäntöjä joustavalla tavalla.
  8. Ennakoitavuus: Olet aina selvillä palvelun todellisista kuukausikustannuksista.
  9. Päivitykset sisältyvät pakettiin: Officen ja palveluiden päivitykset ja uusimmat versiot sisältyvät aina tilaukseen, joten ohjelmistosi ja palvelusi pysyvät ajan tasalla. Esimerkiksi täysin uusi Office 2016 on heti käytettävissäsi.
  10. ja hiukan uudempi syy: Office 365 -tilaajat voivat nyt ladata Officen iPadille ja muokata asiakirjoja.

 

 

Jaa artikkeli:
Petri Syväjärvi Lounea
Petri Syväjärvi
liiketoimintapäällikkö
Puhelinnumero
050 65015
Sähköposti
etunimi.sukunimi@lounea.fi
Tagit:
Ohjelmistot
Toimisto365