ostamme omia osakkeitamme
Ostamme osakkeitamme

Hallitus on 22.12.2021 pidetyssä kokouksessa päättänyt hankkia varsinaisen yhtiökokouksen 25.5.2021 myöntämän valtuutuksen perusteella omia osakkeita seuraavin ehdoin:

 

  1. Omia osakkeita hankitaan yhteensä enintään 1.000 kappaletta.
  2. Osakkeet hankitaan yksityisiltä markkinoilta muuten kuin osakkeenomistajien omistuksen suhteessa antamalla osakkeenomistajille mahdollisuus tarjota omistamiaan osakkeita yhtiön hankittavaksi.
  3. Osakkeet hankitaan 22.12.2021 - 25.1.2022 välisenä aikana, jonka kuluessa osakkeitaan yhtiön hankittavaksi tarjoavan osakkeenomistajan on tarjottava omistamiaan osakkeita yhtiön hankittavaksi.
  4. Osakkeiden hankintahinta on 910 euroa osakkeelta. Hinta perustuu omien osakkeiden hankinta-ajankohdan markkinahintaan.
  5. Mikäli osakkeita tarjotaan hankittavaksi enemmän, kuin nyt päätetty osakkeiden enimmäismäärä, hankitaan osakkeet niiltä, jotka ensinnä ovat tarjonneet omistamiaan osakkeita yhtiön hankittavaksi.
  6. Osakkeen hankintahinta tilitetään myyjälle kaupankäyntipäivästä kolmen pankkipäivän kuluttua.

Osakekaupan voi tehdä asiakaspalvelupisteissämme Forssassa, Lohjalla, Sastamalassa, Salossa tai Somerolla. Kauppakirjan liitteineen voi toimittaa myös postitse osoitteeseen: Lounea Oy, Osakerekisteri, Tehdaskatu 6, 24100 Salo.

 

Kauppakirja

Kauppakirja (osakekirja kadonnut)