Tekniikka vaihtuu, palvelut paranevat
Tekniikka muuttuu, palvelut paranevat

Läpi vuosikymmenten tekniikka on kehittynyt ja muuttanut muotoaan. Nyt käynnissä on muutos lankapuhelinverkoista moderniin valokuituverkkoon. Vanhat puhelinverkot puhelintolpista puretaan pois ja maan alle on kaivettu toimialueellamme tuhansia kilometrejä kuitukaapelia.

Vanhojen lankapuhelinverkkojen teknologia ei vastaa enää kasvavia datansiirtotarpeita, mikä näkyy puhelinverkon käyttäjämäärien jatkuvana ja hyvin nopeana laskuna. Vanhan verkon ylläpidon kustannukset nousevat, samoin osat ja osaaminen niiden ylläpitämiseksi loppuvat. Suuri osa Lounean kupariverkoista on lisäksi sähköyhtiöiden pylväissä, joita nyt poistuu käytöstä, kun sähköyhtiöt vievät kaapeleitaan maan alle.

Nykyaikaiset palvelut

Toimialueellamme iso osa asiakkaistamme on jo siirtynyt uusiin valokuitupalveluihin. Alla olevasta saatavuushausta voit katsoa joko valokuitu on sinun saatavillasi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä jokaiseen vanhaa tekniikkaa käyttävään asiakkaaseemme ja kartoitamme asiakkaan tarpeita parhaiten vastaavan ratkaisun. Lounean tuotevalikoimissa löytyy korvaavat palvelut, jotka mahdollistavat mahdollisimman kivuttoman siirtymisen aikaa paremmin kestäviin tekniikoihin.

Lue lisää mitä vaihtoehtoja tarjoamme lankapuhelinliittymälle

Mikäli kupariverkon palveluiden päättyminen herättää kysymyksiä, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Eikö upotus näy? Tarkista saatavuus tästä

valokuidun hyödyt

Valokuidun hyödyt

Valokuitu tarjoaa vakaan yhteyden, jonka nopeus on aina se mitä luvataan. Yhteytesi ei riipu naapureiden netinkäytöstä.

Lue lisää
Valokuituverkkojen rakentaminen ennätysvauhdissa
Valokuituverkkojen rakentaminen ennätysvauhdissa. Vanha puhelinverkko korvautuu kokonaan parin lähivuoden aikana uudella tekniikalla
Lue lisää
voiko valokuitu olla niin nopea kuin luvataan
Eri tekniikan nettiyhteyksiä kaupataan toistaan hurjemmilla nopeuslupauksilla, mutta tosipaikassa totuus voi olla toinen. Miksi kuituliittymä on joukon kuningas, joka pitää lupauksensa?
Lue lisää