tyttö puhelinele
LANKAPUHELIN
puhelinpylväs

Lankapuhelimen loppu häämöttää jo Louneallakin

Lounea on tehnyt tekniikan muutosta valokuituun jo vuosia. Olemme jo vaihtaneet tuhansille tyytyväisille asiakkaille puhelinratkaisun uuteen tekniikkaan.

Nyt tämä urakka on loppusuoralla ja viimeinen perinteisen lankapuhelimen pirahdus kuullaan verkossamme Forssassa 31.7.2020 - mutta uudet palvelut jatkavat perinnettä, yhtä helppokäyttöisinä ja luotettavina kuin edeltäjänsäkin. 

Lue lisää mitä asioita on hyvä ottaa huomioon seniorin lankapuhelimen seuraajaa valittaessa.

 

Lounealta löytyy ratkaisu lankapuhelimen seuraajaksi missä asutkin. Minkä ratkaisun valitsetkin, vanha puhelinnumerosi säilyy ja saat kaupan päälle ilmaisen asiantuntijan asennuksen kotiin! Tutustu vaihtoehtoihin:

sihteeri puhelimessa

LOUNEA RAJATON 

Puhu itsesi vaikka läkähdyksiin, Lounea Rajaton tarjoaa lähes rajattomasti puheluita kotimaassa kiinteällä kuukausimaksulla. Käytät puhumiseen perinteistä puhelinkonetta. Saatavana Lounean valokuituverkkoon. 

24,90 €/kk

Tilaa

leidi puhelimessa

PUHEPALVELU WINHA 

Helppo ja yksinkertainen ratkaisu, jossa voit jopa käyttää vanhaa puhelinkonettasi, Puhepalvelu Winhassa on huokea kuukausimaksu, puhelut laskutetaan sen mukaan mitä soitat. Saatavana Lounean valokuituverkkoon. 

6,50 €/kk

Tilaa

Mummo puhelimessa

LOUNEA KOTIPUHELIN 

Kotipuhelin ilman johtoja, kaikkialla Suomessa. Vanha numerosi säilyy ja soitat ilman suuntanumeroa helppotoimisella GSM-pöytäpuhelimella. Lounea Kotipuhelimen kuukausimaksusta ei silti nouse haloota. 

11,95 €/kk

Tilaa

 

Haluatko tilata tai kysyä lisää? Asiakaspalvelumme auttaa: