V

Ei sitä turhaan kutsuta pelien kuninkaaksi! 

Maailman parasta jalkapalloa

V sport ja Viaplay edustavat Suomen jalkapallotarjonnan ehdotonta kärkeä. Premier League, tai kotoisammin Englannin Valioliiga, on maailman suosituin jalkapallosarja. Uusi kausi alkaa 12.9. 

Saksalaisen tehokkuuden siivittämän Bundesliigan uusi kausi alkaa 18.9. ja mukana on kaikkiaan 4 suomalaista pelimiestä, mm. Bayer Leverkusenin Lukas Hradecky. 

Huuhkajatkin ovat mukana: UEFA Nations League alkaa 3.9. ja Suomen maajoukkue on heti lauteilla Walesia vastaan. Tarjolla ovat myös Ranskan Ligue 1:n ottelut, joista ei niistäkään taitoa ja jännitystä puutu. 

Valioliiga Tottenham

 

 

Pukki

V sport tai Viaplay Total, molempi parempi

V sport jalkapallo tarjoaa perinteisen katseluelämyksen parhaassa katsomossa, kotisohvallasi. Lounean kaapeli-TV-verkkoon, paketin 6 teräväpiirtokanavaa esittävät parhaat ottelut vain 29,95 €/kk *. Tilaa 6kk sopimuksella ja 1. kuukausi on ilmainen. Viaplayn jalkapallosisällöt laajentavat futistarjontasi matseihin joita ei kanavilla näytetä, samaan hintaan. 

* Lisäksi tarvitset TV-kortin, 2,90 €/kk.   

Haluatko katsoa parasta futisviihdettä ilman kaapeli-TV:tä ? Katsoisiko muu perhe sarjoja, leffoja tai lastenohjelmia?  Oletko paljon reissussa? Valintasi on Viaplay Total suoratoisto, 34,99 €/kk joka tuo kaikki V-pakettien sisällöt ja niin paljon muuta katsottavaksesi.  Viaplayta voit käyttää mm. puhelimella, tabletilla, äly-TV:llä tai tietokoneella. Katso matsit livenä tai tallenteena - kätevää!

 

TILAA NYT, VOIT VOITTAA LG:N TELEVISION KOTIKATSOMOOSI

Arvomme syyskuun aikana minkä tahansa kanavapaketin tai suoratoiston tilanneiden kesken huipputelevision. 

Arvontaan ei tarvitse erikseen osallistua, tilaamalla olet automaattisesti mukana. 55-tuumainen LG 55UM7610PLB äly-tv vie katselukokemuksesi uusiin ulottuvuuksiin: 

  • Smart TV LG:n tekoälyllä. Laaja tuki: Viaplay, C More, Netflix....

  • 4K IPS-ruutu, optimoitu kuva jokaisessa kohtauksessa

  • Upea ääni ilman lisäkaiuttimia

Säännöt: Arvonnan järjestäjä Lounea Palvelut Oy. Kilpailuaika on 1.9.-30.9.2020. Arvonta suoritetaan perjantaina 2.10.2020 kaikkien Lounealta kanavapaketin tai suoratoistopalvelun tilanneiden kesken. Voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittoa ei voi vaihtaa rahaksi. Lounean henkilökunta ei voi osallistua arvontaan. Palkinnon arvo on 599€.
LG televisio
Tuotevaihtoehdot V sport jalkapallo tai Viaplay Total
Osoite:
Laskuvaihtoehdot