Viaplay

MUUTOKSET VIAPLAY SUORATOISTOPALVELUIHIN

Viaplay Total tai Urheilu tilauksesi maksaa toistaiseksi 9,99 €/kk;
Viaplay Urheilua terästetään elokuvilla ja sarjoilla

Koronaviruksen vuoksi suurin osa merkittävistä urheilusarjoista on tauolla. Tämä vaikuttaa VIAPLAY Total tai Urheilu suoratoistopalveluiden urheilusisältöihin: Tarjolla on lähinnä uusintoja, klassikkomatseja ja urheiludokumentteja. 
Tämän tilanteen johdosta tulemme tekemään seuraavat muutokset näiden suoratoistopalveluiden hinnoitteluun:

- Sekä VIAPLAY Total että Urheilu suoratoistojen hinta on takautuvasti 1.3. maaliskuusta eteenpäin 9,99 €/kk. Tämä näkyy huhtikuussa tulevalla laskulla. Tämä poikkeushinta on voimassa toistaiseksi. 
VIAPLAY Urheilu -tilauksella näkee jatkossa poikkeuksellisesti myös muuta sisältöä, mm. elokuvia ja sarjoa. Tämäkin on voimassa toistaiseksi. 

Viaplay Leffat ja Sarjat suoratoistopalveluun ei tule muutoksia, se jatkaa täysin entisellään.

Viaplay pyrkii hankkimaan uutta korvaavaa, mielenkiintoista sisältöä palveluihinsa tästä poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta. 

Red Sparrow

 

RED SPARROW (2018)

Dominika Egorova on entinen balettitanssija, joka joutuu Sparrow-kouluun, salaiseen valtion ohjelmaan, jossa hänestä muovataan manipuloiva, viettelevä ja tappava agentti. 

James Bond Collection

 

THE BOND COLLECTION (25 elokuvaa)

Valmistaudu uuden James Bond-elokuvan: No Time to Die ensi-iltaan Viaplayssa! Täydellinen Bond-kokoelma, aina Sean Connerysta Daniel Craigiin, yksinoikeudella Viaplayssa.

 

Viidakkojengi

 

VIIDAKKOJENGI (2012)

Viidakkojengin eläinasukkaat ovat ihmeissään ja kummissaan; miksi ihmiseläimistä on tullut niin uhkaavia ja vaarallisia ympäristölleen?

Lost

 

LOST (6 tuotantokautta)

Missasitko tämän klassikon aikoinaan? Lento-onnettomuudesta selvinneet ryhtyvät yhteistyöhön, jotta he selviytyvät saarella, joka vaikuttaa olevan autio ja jossa lymyää mystisiä vaaroja.