VIASAT LOGO

MUUTOKSET VIASAT KANAVAPAKETTEIHIN

Koronaviruksen vuoksi suurin osa merkittävistä urheilusarjoista on tauolla. Tämä vaikuttaa Viasatin kanavapakettien sisältöihin näiden lajien osalta. Tämän johdosta teemme seuraavat muutokset näihin kanavapaketteihin:

  • Viasatin urheilupaketteihin (Viasat Urheilu, Jalkapallo, Jääkiekko ja Golf) lisätään katsottavaksi kaikki Viasat Kulta -kanavapaketin sisällöt, ts. sarjat, elokuvat sekä lastenohjelmat. Muutos on tehty 18.3. iltapäivällä. 
  • Viasatin kanavapakettien Kulta, Urheilu, Jalkapallo ja Jääkiekko hinta muuttuu 16.3.2020 eteenpäin hinnaksi 19,95 €/kk. Huhtikuussa tulevalla laskulla on siis puolikas kuu alkuperäisellä hinnalla ja puolikas kuu hinnalla 19,95 €/kk. Huhtikuussa, joka laskutetaan toukokuussa,  hinta on 19,95 €/kk koko kuukaudelta.   

Kummatkin muutokset ovat voimassa toistaiseksi, tilanteen vaatiman ajan. Hinnat ja sisällöt muuttuvat normaaleiksi kun urheilusarjat aloittavat toimintansa. Viasat pyrkii hankkimaan uutta mielenkiintoista sisältöä tarjontaansa tästä poikkeustilasta huolimatta. Uutisoimme näistä asiakkaillemme heti kun tietoa päämieheltä tulee. 

Tilanne ei vaikuta Viasat Viihde (leffat ja sarjat) kanavapakettiin millään tavalla, sen hinta ja sisällöt tulevat pysymään ennallaan. 
 

Viaplay-suoratoisto osana kanavapakettia

Lounealta tilattuihin Viasatin kanavapaketteihin kuuluu samaan hintaan tilausjakson mittainen katseluoikeus Viaplay-suoratoistoon, kanavapakettitilauksen mukaisilla sisällöillä.  Tilapäinen sisällön laajennus ulottuu myös tähän palveluun, ja esim.  Viasat Urheilun tilaajat näkevät Viaplayssään poikkeuksellisesti myös Viaplayn sarjat ja elokuvat.

 

JOKO OLET NÄHNYT....KATSELUVINKKEJÄ C VIASATILLE JA VIAPLAYLLE

Red Sparrow

 

RED SPARROW (2018)

Dominika Egorova on entinen balettitanssija, joka joutuu Sparrow-kouluun, salaiseen valtion ohjelmaan, jossa hänestä muovataan manipuloiva, viettelevä ja tappava agentti. 

 

James Bond Collection

 

THE BOND COLLECTION (25 elokuvaa)

Valmistaudu uuden James Bond-elokuvan: No Time to Die ensi-iltaan Viaplayssa! Täydellinen Bond-kokoelma, aina Sean Connerysta Daniel Craigiin, yksinoikeudella Viaplayssa.

Viidakkojengi

 

VIIDAKKOJENGI (2012)

Viidakkojengin eläinasukkaat ovat ihmeissään ja kummissaan; miksi ihmiseläimistä on tullut niin uhkaavia ja vaarallisia ympäristölleen?

 

Lost

 

LOST (6 tuotantokautta)

Missasitko tämän klassikon aikoinaan? Lento-onnettomuudesta selvinneet ryhtyvät yhteistyöhön, jotta he selviytyvät saarella, joka vaikuttaa olevan autio ja jossa lymyää mystisiä vaaroja.