tarkista valokuidun saatavuus osoitteeseesi
Tarkista onko valokuitu saatavilla kotiisi

Tarkista osoitteellasi onko valokuitu saatavillasi. Alueellamme on runsaasti osoitteita, joihin valokuitu on jo nyt saatavilla. Suunnittelemme myös uusia rakennusalueita kysynnän mukaan, kannattaa siis jättää meille vinkki kiinnostuksesta, vaikka valokuitu ei juuri nyt olisikaan saatavilla.

Tarkista saatavuus ja kerro kiinnostuksestasi!

Eikö upotus näy? Klikkaa tästä

valokuidun hyödyt

Valokuidun hyödyt

Valokuitu tarjoaa vakaan yhteyden, jonka nopeus on aina se mitä luvataan. Yhteytesi ei riipu naapureiden netinkäytöstä.

Lue lisää
valokuitu kotiin

Hyödynnä edullinen pakettihinta 

Sijoita kotiisi ja hanki toimiva netti. Saat valokuidun nyt edulliseen hintaan alkaen 49,50 €/kk*. Hinta sisältää liittymän kaivuineen rahoituksella sekä 100 M yhteyden. Sovi käynti myyjämme kanssa ja katsotaan sinulle sopivin maksu- ja rahoitusvaihtoehto.

Tarkista valokuidun saatavuus kotiisi

Tarkista osoitehaulla onko valokuitu jo tilattavissa. Voit jättää samalla yhteydenottopyynnön tai ilmoittaa kiinnostuksesi. Teemme päätöksiä uusista rakennusalueista kiinnostuksen perusteella.

 

OTA YHTEYS VALOKUITUMYYNTIIMME


*Esimerkkihinta sisältää valokuituliittymän kaivuineen 7 vuoden rahoituksella, vyöhykkeellä 0. Liittymän hinta on1715 €, jonka kokonaishinta rahoituksella 2036,16 €, 84 erää, 24,24€/kk. Lisäksi keskihinta 100M  yhteydelle kampanjahinnalla 9,90€/kk 6 kk, jonka jälkeen 18 kk 29,90€/kk. Hintaan vaikuttaa kiinteistön sijainti, valittu maksu- tai rahoitusvaihtoehto sekä yhteysnopeus.