Tiedotteet yksityisasiakkaille
Tiedotteet - yksityisasiakkaat

Lounea on aloittanut valokuituliittymien myynnin Harjavallassa

Lounea on aloittanut vakaiden ja luotettavien valokuituliittymien myynnin Harjavallassa. Mahdollisuutta liittyä valokuituverkkoon tullaan tarjoamaan Harjavallan alueen kuluttajille sekä yrityksille. Lounean aluelaajentumisesta vastaava Aki Linnakoski kertoo, että rakennuspäätökset tehdään kiinnostuksen mukaan, joten nyt asukkailla on mahdollista vaikuttaa alueen kehitykseen. Kiinnostuksestaan valokuituun voi ilmoittaa vaivattomasti nettisivuillamme lounea.fi/harjavalta. Nettisivuiltamme löydät myös hyödyllistä tietoa valokuidusta ja Harjavallan hankkeesta, mm. myyntialueet ovat katsottavissa nettisivuiltamme.

Lounean kuluttajasopimuehdot uusiutuvat 1.2.2021

Lounean kuluttajasopimusehdot uusiutuvat, uudet ehdot tulevat voimaan 1.2.2021. Ne korvaavat vanhat ehdot myös aiemmin solmituissa kuluttajasopimuksissa. 

Uudet ehdot liittyvät kuluttajasuojalain ja viestintäpalvelulain muutoksiin vuodenvaihteessa. Suurin osa muutoksista on asiakkaan eduksi. 

Uudet ehdot on neuvoteltu kolmikantaan Ficomin (tietoliikenteen ja tietotekniikan keskusliitto), kuluttaja-asiamiehen sekä Traficomin yhteistyönä. Ne koskevat tyypillisesti kaikkia alan toimijoita kuten tietoliikenne-operaattoreita.