Lounealta netti isoille yrityksille
Nettiyhteys vaativaan käyttöön

Mitä isompi yritys, sitä merkittävämpi rooli on käyttövarmoilla tietoliikenneyhteyksillä.  Tarjoamme kokonaisratkaisuja, jotka voivat sisältää mm. lähiverkko-, yritysverkko ja tietoturvapalveluita. Langattomasti ja kiinteästi.

Moderni valokuituverkkomme mahdollistaa laadukkaan ratkaisun, joka varmistaa yrityksesi keskeytymättömän toiminnan. Liittymillä on kiinteä IP-osoite ja vaihtoehtoina kolme palvelutasoa (SLA). Monipuolisilla lisäpalveluilla kuten wlan-ratkaisuilla, tietoturvalla ja varmistupalveluilla suunnittelemme juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun.

 

OTA YHTEYTTÄ

 

Yrityspalveluyhteys

Yrityspalveluyhteys on valvottu tietoliikennekanava toimipisteeseesi. Yhteyttä valvotaan asiantuntijoidemme toimesta 24/7, tämä takaa yhteydelle erittäin korkean käytettävyysasteen. Yrityspalveluyhteys ei sisällä Internetliikennettä vaan siihen kytketään asiakkaan tarvitsema palvelu; yrityskaista, lähiverkkopalvelu, pilvikaista jne.

Yrityskaista

Valitse yrityksesi käyttöön juuri sellainen netti kuin tarvitset. 

Tarjoamme nopeuksia aina 1 Gigaan asti.

Pilvikaista

Tarvitsetko luotettavan ja valvotun yhteyden Lounean konesaliin tai virtuaalipalvelimiin? Valintasi on silloin valvottu yrityspalveluyhteys ja pilvikaista.

Lähiverkkoliittymä

Lähiverkkoliittymällä yhdistät yrityksesi eri toimipisteet toisiinsa. Lähiverkkoliittymän nopeus voi olla jopa 1 gbit/s

Yhteydet kuntoon

Mitä laajempi kokonaisuus, sitä paremmin se kannattaa suunnitella. Ratkaisusuunnittelu takaa asiakkaalle parhaan mahdollisen lopputuloksen. Lounean asiantuntijat ovat käytettävissäsi suunnittelusta käyttöönottoon ja käyttötukeen asti. Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopiva ratkaisu.

Kiinnostuitko? Haluatko lisätietoja? Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää

 

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT