Lounealta maksupäätteen palveluna
Maksupääte mahdollistaa korttimaksamisen

Nyt voit tarjota asiakkaillesi korttimaksutavan helposti. Maksupäätepalvelumme sisältää maksupäätteen oheispalveluineen ja ylläpitoineen, sovituksi käyttöajaksi. Palveluun sisältyy korttimaksamiseen liittyvä maksuvarmennepalvelu sekä maksulaitteen ohjelmistoylläpito ja vaihtolaitepalvelu.

Käytätkö maksupäätettä yrityksesi tiskillä vai kannatko mukanasi?  Valikoimastamme löydät käyttötarkoitukseesi sopivan laitteen. Kauttamme saat myös päätteen tarvitseman kiinteän tai mobiilin nettiyhteyden.

Meiltä saat paikallista tukea ongelmatilanteissa sekä vaihtolaitepalvelun päätteen rikkoutuessa.

 

HALUATKO LISÄTIETOJA?

 

Valitse sinulle sopivin maksupääte

Kiinteä maksupääte

Lähimaksu kiinteä

Kun maksupäätettä käytetään aina samassa paikassa kuten tiskillä, jossa on kiinteä nettiyhteys ja sähkö, kiinteä pääte on sinulle toimivin ratkaisu. Päätteessä on iso näyttö ja selkeät näppäimet. Lähimaksuominaisuus.

 

 

Hinta 39 €/kk (alv 0%)

 

TILAA

Mobiili maksupääte

Lähimaksu mobiili

Teetkö liikkuvaa työtä, jossa tarvitset maksupäätettä? Mobiili maksupääte on sinun valintasi. Soveltuu loistavasti esim. torimyyntiin. Pienikokoinen pääte toimii mobiili- tai WLAN -yhteydellä.  Tehokas akku takaa pitkän toiminta-ajan. Lähimaksuominaisuus.

 

Hinta 53 €/kk (alv 0%)

 

TILAA

Mobiili maksupääte

Mobiili Combo

Tarvitsetko maksupäätettä satunnaisesti? Sinulle toimivin ratkaisu on Mobiili Combo, jossa palveluun kk-hintaan kuuluu kauppiassopimus, Nets Pay. Kuukausihinnaltaan edullisessa palvelussa maksat hieman isompaa provisiota maksutapahtumista.

Hinta 19,90 €/kk (alv 0%)

 

TILAA

Maksupäätteet kuuluvat Nets Finland Oy:n laitevalikoimaan ja toimitetaan käyttövalmiina yrityksesi tiedoilla lähimpään Lounean toimipisteeseen. Palvelun avausmaksu on 60 €/maksupääte. Mikäli haluat maksupäätteen toimituksen paikanpäälle asennettuna, maksaa se 150 €.

 

Tutustu lisää: Maksupäätepalvelun palvelukuvaus, Esite

 

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää

 

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT

Suosittelemme maksupäätteiden kanssa:

Kiinteä nettiyhteys pienelle yritykselle

Netti pienelle yritykselle

Kiinteä nettiyhteys on laadukas ja luotettava pienen yrityksen toimintaan.

Tutustu
palvelulaitteet Lounealta

Palvelulaitteet

Tietokoneet ja muut toimistosi työvälineet palvelulaitteina.

Tutustu