Tulostaminen palveluna
Tulostaminen palveluna

Tehosta liiketoimintaasi räätälöidyillä tulostamisen ratkaisuilla.

 

Tulevaisuuden ennustaminen on haastavaa, joten yritykset etsivät kumppaneikseen joustavia palveluntarjoajia. Lounean tulostuspalvelut skaalautuvat yrityksen muuttuviin tarpeisiin.

Lounealta saat kaikki tulostamiseen tarvittavat laitteet, niihin kuuluvan huollon sekä väritoimitukset. Voimme ottaa tarvittaessa vastuun koko laitekannasta ja niiden toiminnasta. Monimerkkiympäristöt voidaan myös liittää palveluumme. Asiakaslupauksemme mukaan haluamme vapauttaa asiakkaan resursseja sinne, minne ne kuuluvat, eli asiakkaan ydintoimintaan.

Tulostusympäristöä tulee voida säännöllisesti optimoida muuttuvien tarpeiden mukaan sekä varmistaa, että oikea teknologia on oikeassa käytössä. Haluamme olla mukana tukemassa yritysten tulevaisuuden strategiaa.

Verkkotulostuspalvelut

Miksi ostaa enää yksittäisiä tulostimia kun voit saada ne veloituksetta pelkällä ylläpitokustannuksella? Olisiko toiveenasi automaattiset väritoimitukset ja huolto?

Lounean verkkotulostuspalvelu vapauttaa sinut ja yrityksesi yksittäisten laitteiden hallinnoinnista, väriaineiden tilaamiselta sekä pääomakuluilta.

Verkkotulostuspalvelumme sisältää kaiken tarvittavan: väriaineiden hallintapalvelun ja automaattiset huoltokutsut. Kulusi pysyvät kurissa ja laitteiden käyttöikä pitenee.

 

Haluatko lisätietoja?

Etsitkö ratkaisuja ICT- ja tulostusasioiden haasteisiin? Haluatko saada lisätietoja jostakin aiheesta? Ota yhteyttä!

 

Jätä yhteystietosi ja viestisi alle niin olemme sinuun yhteydessä.